Ukaž mi primaTime: primaERP? primaTime!

V minulém článku jsme si řekli, jaké změny nás v blízké době čekají. Dnes se do nich pustíme trochu detailněji. Proč jsme zvolili název primaTime a jaký význam nese naše nové logo? To vše vás čeká níže, tak čtěte dál :-)


primaTime?

Pro změnu jména jsme se rozhodli před nějakou dobou z jednoho prostého důvodu. Víme, že oslovení primaERP napoprvé neevokuje vše, s čím je aplikace spojena – časem. Pracujete v ní s jeho efektivním využitím se zvýšením produktivity, jak vlastnítak v týmu. Dalším důvodem je, že se zpravidla zkratka ERP váže k velkému firemnímu softwaru. Proto jsme se rozhodli zachovat část slova prima a změnit jen poslední část názvu na Time 


S tímto spojením jsme nadmíru spokojeni a věříme, že i pro vás to bude přehlednější a na první pohled jasné.  


Logo primaTime

A když už jsme byli v tom přehodnocování jména, napadlo nás upravit aplikaci logo. Na to se můžete podívat níže pod tímto odstavcem. Rozhodli jsme se jít minimalistickou cestou a pro logo jsme vybrali motiv dvou teček pod sebou. Jelikož modernizujeme a moderní člověk více používá čas digitální, využili jsme tento prvek i pro nové logo. Stejně jako u jména, chceme, aby vám při pohledu na logo bylo jasné, že se aplikace točí kolem času. Z předchozího loga nám zůstávají barvy, tedy sytě červená a tmavá šedá.  

Facelift

Největší změnou pro vás, jako uživatele, bude nový vzhled. V dnešní době dají lidé spíše na první dojem než na funkce, které jim aplikace nabízí a jak jim může pomoci, případně usnadnit práci. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli investovat čas i peníze do modernizace aplikace, aby byla jak atraktivní na první pohled, tak i příjemná na používání. A hlavně, aby vám byla nápomocná.  




Co si o změnách myslíte? Jak se vám nový vzhled aplikace líbí? Vše nám můžete napsat buďto pod příspěvek nebo na info@primatime.cz. 




Váš tým primaTime 

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4