primaTime je tady 🙌

      Vážený uživateli primaERP,  



právě jsme vydali novou aplikaci primaTime, která v průběhu jednoho měsíce zcela nahradí aplikaci primaERP.  Novou aplikaci si můžete vyzkoušet na našich webových stránkách www.primatime.com se stejnými přihlašovacími údaji, jaké používáte na primaERP. 


Od této chvíle můžete až do 30.4. používat obě aplikace se stejnými daty zároveň. Časový záznam vytvořený v jedné aplikaci bude automaticky vytvořen i v aplikaci druhé a všechna data zůstávají totožná. 


K úplnému vypnutí  primaERP dojde 1.května. Od tohoto data budete moci používat pouze aplikaci primaTime.


Všechna existující předplatná byla přenesena do primaTime a byla zdarma prodloužena do 31.5. U všech původních předplatných v primaERP bylo zrušeno automatické obnovení.  To znamená, že po skončení bezplatné zkušební verze Vám bude nabídnuto zakoupení nových přístupů v aplikaci primaTime.


Pro zakoupení přístupů prosíme využijte stránku Přístupy & předplatné v nastavení primaTime. Jak zakoupit nové přístupy naleznete zde.



Co se s příchodem primaTime mění:  

  • Nový primaTime přináší vylepšené uživatelské rozhraní, nové funkce a zvýšení výkonu. 
  • Modul Billing je nově zdarma k modulu Time Tracking. 
  • Přístupy do modulu Attendance lze nyní navyšovat po 1, namísto po 10
  • Po konci zkušební verze jsou již všechny přístupy placené. Nově se za každého uživatele platí částka uvedená v ceníku
  • Zjednodušujeme správu předplatných s cílem sjednocení platebních dnů a dokladů skrze službu FastSpring. Referenční měnou je EUR. Ceny v ostatních měnách se automaticky přepočítávají platným kurzem



Dále jsme připravili slevu pro věrné uživatele primaERP, kteří již v minulosti s primaERP pracovali. Slevový kód najdete v e-mailu, který byl zaslán 30. března.


Do aplikace primaTime se dostanete přeshttps://www.primatime.com/. Jednoduše kliknete na tlačítko „Přihlásit primaTime“ zadáte položku: Webová adresa (URL) Vašeho účtu. 


Dále jsme pro Vás připravili vzdělávací stránku, kde najdete užitečné rady a vysvětlení uživatelských funkcí primaTime. Odkaz na vzdělávací stránku je zde.


Do budoucna plánujeme přidat další funkce jako zadávání nákladů, možnost rozdělovat uživatele do týmů, či grafické reporty. Zároveň plánujeme inovaci mobilních aplikací a vylepšené tutoriály. 



Krátká ukázka primaTime




Věříme, že se Vám nová aplikace primaTime bude líbit a zefektivní Vaši práci 👍. 


V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte na adrese info@primatime.com.



S pozdravy,

 

Váš prima:Tým 🕓

Komentáře

Unknown píše…
Dobrý den,
jsme úplně zklamaní, uhradili jsme předplatné, nikde jsme neměli možnost uvést, že objednáváme službu pro právnickou osobu a při tom ještě pro plátce DPH v České Republice. Dostali jsme rádoby nějakou fakturu, kterou jsme určitě potřebovali opravit, proto hned urgovali dodavatele. Na žádné maile nikdo nereaguje. Jak musíme postupovat dál?
S pozdravem

JMK učto s.r.o.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4