Máme nové funkce!



Chvíli to trvalo, ale výsledek  stojí za to!  Nové a dlouho očekávané funkce  Vám umožní lépe a snadněji měřit čas a  ještě Vám ušetří  práci.
 

Tlačítko Pauza



Tato opravdu velmi požadovaná funkce je nyní k dispozici v naší webové aplikaci.
Začnete měřit čas spuštěním stopek a když třeba zazvoní telefon nebo Vás něco vyruší v práci,  jen stisknete tlačítko Pauza. Když pak můžete pokračovat v práci,  zase  stisknete Pokračovat a je to! Snadné! Ušetříte čas a ještě budete přesnější v jeho měření.

Znovuaktivace účtu



Pokud jste se rozhodli deaktivovat svůj účet, bud že jste nechtěli sledovat čas nebo  prostě z jiného důvodu, a pak jste  svůj názor změnili (to jsme rádi :-),  tak  do 90 dní od původního rozhodnutí  můžete reaktivovat svůj účet. Jednoduše se přihlasíte jako obvykle, ale kliknete na Reaktivovat v nastavení účtu, a jste zpět!

Deaktivace uživatele



Rozhodli jsme se ponechat pouze deaktivaci uživatele a zodstranit zrušení uživatele. To Vám umožní deaktivovat některého uživatele, čímž využijete tuto volnou pozici  v licenci, ale zároveň zachováte veškerá data původního uživatele.  Máme za to, že je to lepší řešení nežli původní zrušení uživatele se všemi jeho záznamy,  což často ovlivnilo projekty, klienty, čísla apod.

A ještě jsme vyřešili pár bugů v Billingu a ve vytvoření uživatele (jméno je nyní povinné) a také jsme zlepšili fungování software.

Doufáme, že se vám nové funkce budou líbit a těšíme se na vaše ohlasy!

Váš primaERP Tým

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4