primaERP BILLING je konečně tady!

Chceme se Vám pochlubit zbrusu novou aplikací BILLING, kterou ocení každý, kdo chce mít pořádek ve svých účtech.


Čas zaznamenaný v aplikaci TIME TRACKING nyní díky BILLINGu snadno převedete na výslednou částku ve vyúčtování pro Vaše klienty.

Jak se do BILLINGu dostanu?

Velmi jednoduše! BILLING se totiž nachází přímo ve Vaší aplikaci.

Pro koho je BILLING určen?

BILLING i TIME TRACKING ocení všichni, kdo se už nechce jenom bezmyšlenkovitě honit za penězi, ale svůj čas správně investovat a následně si ho užívat.

Jako modelový příklad může posloužit praxe překladatele, který používá rozdílné sazby pro překlad, rešerši a konzultaci. Díky jednoduchému nastavení úrovně činností to však ve výsledném vyúčtování nepředstavuje žádný problém. Rozhodne se dát svému věrnému klientovi množstevní slevu? Může pro něj jednoduše vytvořit novou cenu v kombinaci se stávajícími činnostmi! Díky evidenci a možnosti schvalování účtů si pak udrží přehled. 



BILLING samozřejmě ocení i firmy, které pracují na více projektech současně a chtějí mít přehled o tom, čemu se věnují jejich zaměstnanci. Lze nastavit specifické hodinové sazby dle projektů i zaměstnanců, kteří na nich pracují. Díky BILLINGu je možné mít komplexní cenovou politiku a ocenit Váš čas na haléř přesně, a přitom vytvářet vyúčtování pro Vaše zákazníky snadno a rychle. 

Jednoduše vyberte záznamy času určené k vyúčtování a uveďte další položky, např. cenu za dopravu, účet si vylepšete vložením svého loga nebo podpisu a pak odešlete klientovi. 

Chcete se o BILLINGu dozvědět víc?

Podrobnější informace naleznete na našem novém webu - https://www.primaerp.com/cs_cz/billing/

Nebo ve staré dobré knowledge base http://primaerp-cz.uservoice.com/knowledgebase/topics/45760-billing

Skvělá zpráva na závěr

Nyní má každý majitel účtu 1 přístup do primaERP BILLING zcela zdarma. Může si ho ponechat pro sebe, nebo přiřadit jinému členovi týmu. Tak na co ještě čekáte? Vyzkoušejte BILLING a podělte se s námi o své zkušenosti.

Váš primaTEAM



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

8 chyb, které způsobují, že nemáme dost času

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime