Skvělá zpráva: Vyúčtování snadno a rychle!

Modul BILLING nabízí širokou škálu funkcí a nástrojů, vytvořených s důrazem na jednoduchost, intuitivní ovládání a produktivitu. Nejenže budete moci vytvářet a spravovat účty, ale uvidíte i čas z modulu TIME TRACKING a jeho přímou transformaci na peníze v průběhu vyúčtování.


NÁSTĚNKA vyúčtování

Screenshot NÁSTĚNKY vyúčtování primaERP BILLING
NÁSTĚNKA
NÁSTĚNKA vyúčtování je první zobrazená po spuštění modulu BILLING. Jde o velmi praktický klíčový prvek. Zde uvidíte čas strukturovaný dle stavu z modulu TIME TRACKING i BILLING zároveň.

Snadno tak vyfiltrujete čas, který vás zajímá, například dle projektů či klientů.

Toto zobrazení vám pomůže zodpovědět i široké spektrum dalších otázek. Například: Kolik času jsem zaznamenal za poslední měsíc? Zbývá ještě vyúčtovat nějaký čas? Kolik mohu potenciálně vyúčtovat?
Detail NÁSTĚNKY vyúčtování primaERP BILLING
Detail NÁSTĚNKY

Při podrobnějším pohledu na přiblíženou verzi předchozího screenshotu zjistíte, že ačkoli jste vyúčtovali čas klientu primaERP, stále vám zbývá 19 hodin k vyúčtování pro Mr Johnssona. Zároveň máte rychlý přehled o předpokládaném výdělku a není nic jednoduššího než vytvořit účet založený na vyfiltrovaných datech pomocí kliknutí na tlačítko "Vyúčtovat". Graf vpravo vždy zobrazuje shrnutí vyfiltrovaných dat.

Není to skvělé?

Nejenže vám NÁSTĚNKA vyúčtování zobrazí jasně a přehledně čas v závislosti na stavu vyúčtování, ale nabízí i rychlý a chytrý způsob tvorby nových účtů a správy celého procesu. Analýza vašeho času a jeho vyúčtování je velmi intuitivní a je hotová dříve než řeknete primaERP.

Nestyďte se a zkuste to také! Věříme, že naši práci oceníte.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4