Nový přírůstek do rodiny primaERP - FlexiBee!

Inovativní a úspěšná společnost z oblasti ekonomického softwaru FlexiBee Systems se 28. února 2014 připojila do skupiny United Softwares a.s., kde spojí síly s týmem primaERP.
Skupina United Software a.s. je složena ze společností ABRA Software a.s., SystematIQ, primaERP a nově také FlexiBee Systems s.r.o. United Software nyní zaměstnává 115 pozitivně naladěných zaměstnanců, operuje ve více než 80 zemích světa a za jen za poslední rok dosáhla příjmu 125 miliónů korun.
ABRA nabízí integrované obchodní systémy v oblasti korporátních financí, procesů a jejich kontroly. Je firmou, jejíž vědomí je stále otevřené novým přístupům a inovativním, nadšeným lidem. Stejné ideály stojí i za spojením se společností FlexiBee, která je ve svém oboru cloudových ekonomických systémů v České Republice důležitou autoritou a prosperující oázou nápadů.
Ale nejen to!
Díky tomu teď ABRA nabízí ekonomické systémy nejen pro platformy Windows, ale přidává díky FlexiBee i Mac OS X, Linux, Android a iOS.
Dle slov jednatele společnosti FlexiBee Systems, Petra Ferschmanna, bylo spojení z jejich strany motivované podobně: „ABRA patří mezi největší české dodavatele podnikových informačních systémů a současně je v této oblasti také největším inovátorem. Vždy jsme sledovali, jakým způsobem v ABŘE pracují, a často nás to inspirovalo.
Pro primaERP je spojení s FlexiBee důležitým bodem v dalším vývoji. Znamená osvěžení v podobě nových nápadů i pohledu na problematiku online ERP systému. Vzájemně se tak budeme inspirovat v dalším vývoji aplikací pro podnikání. Společným cílem je i nadále firemní procesy maximálně usnadnit a zefektivnit pomocí intuitivního a jednoduchého softwaru dostupného po celém světě.
Zůstaňte naladění na našich vlnách - budeme dále společně pracovat na tom, aby komplikovaná správa firemních agend zůstala již jen příběhem z historie podnikání.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4