Vymáčkněte svůj čas na maximum pomocí sazebníku

Sekce Sazebníku v modulu BILLING je perfektním místem pro organizaci a tvorbu vašich cenových sazeb, jejich kombinaci a vyjímky, ovlivňující zaúčtování záznamů času v modulu TIME TRACKING. Je to skvělé místo pro rozvoj vaší cenové strategie.



Proč sazebník?

Protože jde o důležitý krok v procesu konverze času zaznamenaného v modulu TIME TRACKING na peníze. Správné hodnoty vašich sazeb jsou rozhodujícím prvkem mezi ztrátou a výdělkem.

Flexibilní ceny

Podíváme-li se na účet, kde je každý klient a projekt rozdílný, zjistíme, že požadavky na sazebníky mohou sahat od základních, založených na činnostech, až po komplexní kombinace s odlišnými cenami pro jednu aktivitu, klienty a projekty.

Flexibilitu umožní právě Sazebník, obsahující velké množství možností cenových kombinací mezi činnostmi, projekty, klienty a uživateli. Díky tomu splní i ty nejnáročnější požadavky.

Výjimky a změny

Sazebník je jednoduchý.

Začnete nastavením základní sazby na úrovni účtu. Později přidělíte sazbu jednotlivým činnostem, čímž rozdělíte ceny podle typu aktivity. Po určitý čas vám tyto možnosti postačí.

Jak čas plyne, uvědomíte si, že byste rádi dali svému oblíbenému a loajálnímu klientovi slevu. To je chvíle, kdy se rozhodnete vytvořit pro něj novou cenu v kombinaci se stávajícími činnostmi. Výsledkem jsou záznamy času s nižší cenou pro vašeho oblíbeného klienta.

A co když je polovina měsíce a vy chcete přecenit již vytvořené záznamy?

Žádný problém! Sazebník nabízí možnost "Přepočítat cenu". S její pomocí vyfiltrujete a přeceníte záznamy času velmi rychle.

Na co ještě čekáte?

Nastavte si ty správné ceny za váš čas! :-)

Potřebujete více informací?

Pro podrobnější a ucelenější vysvětlení fukce Sazebníku navštivte: tento článek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4