Android aplikace

primaERP TIME TRACKING je nyní dostupný ve formě Android aplikace zdarma! Snadno se synchronizuje s webovou aplikací, a vy tak můžete sledovat svůj čas i offline bez obavy ze ztráty dat.Samozřejmě lze používat Android aplikaci i samostatně, ale kombinace s webovou aplikací je mnohem lepší.



Používá se tak snadno a intuitivně, až vám přijde, že sledování času už nemůže být jednodušší.

Začněte rychlým přihlášením pomocí přihlašovacích údajů z primaERP, Google nebo Twitter. Při prvním otevření aplikace uvidíte nástěnku se stopkami,tlačítkem sledovat čas a stejně tak panel rychlých akcí.
Screenshot Android aplikace TIME TRACKING by primaERP
TIME TRACKING by primaERP
Stopky umožňují sledovat čas v reálném čase, tlačítko sledovat čas jej může zaregistrovat kdykoli. Panel rychlých akcí umožňuje upravovat, mazat a přidat záznam času v horizontu několika vteřin. To je ideální pro chvíle, kdy jste na cestě a potřebujete něco udělat opravdu rychle.

V rámci vysunovacího menu máte přístup ke svým klientům, projektům a osobnímu reportu, takže můžete pokračovat v organizaci i na cestě. Velmi snadno přepnete mezi zobrazeními - klepnutím prstem.

Teď už jen zbývá aplikaci vyzkoušet! Vše co k tomu potřebujete je Android 4.0 nebo vyšší a můžete začít! A abychom navnadili i uživatele iPhonů, budeme mít koncem léta aplikaci i pro iPhone.

V případě otázek je zde pro vás náš tým podpory nebo se můžete podívat na FAQ.

Užijte si sledování času s naší jednoduchou a intuitivní Android aplikací primaERP TIME TRACKING!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4