primaERP má napilno!

Víme, že to chvilku trvalo, ale chtěli jsme počkat, abychom vám přinesli významné novinky najednou! Došlo ke 4 hlavním změnám v primaERP TIME TRACKING: Máme nový web, nový ceník, vylepšené reporty a v neposlední řadě máme novou Android aplikaci!

Nový design

Po mnoha měsících tvrdé práce vám můžeme představit nový web. Je velmi přehledný, a tak najdete snadno vše, co potřebujete na jednom místě:
Homepage primaERP
New design of primaERP


Změna ceníku
Nyní jsou první 3 uživatelé vždy zdarma, a vy tak zaplatíte pouze za 4. a další uživatele! Můžete využít měsíční, roční a tříletý plán! Za vše co vám může primaERP nabídnout, jde o nabídku, která se neodmítá! J

Vylepšené reporty
Všechny 4 druhy report je nyní možné snadno vytisknout v přehledném formátu, a vy tak máte větší přehled a lepší prezentaci klientovi.
Přehlednější reporty
Přehledný report
Zelený maskot android
Mobilní aplikace
Spustili jsme testování mobilní aplikace pro Android! Už jen pár týdnů a každý uživatel primaERP bude moci sledovat svůj čas kdekoli a kdykoli. Aplikace se synchronizuje s webovou aplikací, přičemž ji lze používat online I offline. Mobilní aplikaci můžete užívat i samostatně, ale nejlépe funguje ve spolupráci s webovou aplikací. J


Doufáme, že vás novinky potěšily jako nás, a užijete si je naplno!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4