Příběh zákazníka - Maturus, o.p.s.

 

Úvod (stručná historie atd.)

Maturus, o. p. s. se věnuje veřejně prospěšnému podnikání v oblasti grafiky. Zaměstnává kreativní osoby se zdravotním postižením. Nyní nabízí širokou škálu služeb v oblasti grafického designu spolu s osmiměsíčním vzdělávacím programem. Pomáhá absolventům školy Jedličkova ústavu (škola pro zdravotně postižené) pracovat a učit se grafickým a počítačovým dovednostem pod vedením zkušených lektorů.

Maturus byl založen v roce 2010 Nadací Jedličkova ústavu v rámci programu Nadace Vodafone "Rok jinak". Ihned po svém založení začal Maturus pracovat na různých projektech, například na grafickém nábrhu novoročenek a kalendářů s obrázky. Díky vzniku sociální firmy „Maturus“ získali lidé s postižením zaměstnání.

Otázka 1: Co je vaším hlavním posláním? Jak pomáháte společnosti?

Propagujeme práci s handicapem a principy sociálního podnikání. Rozšiřujeme lidem s handicapem možnosti uplatnění na otevřeném pracovním trhu. Věříme, že svým působením inspirujeme společnost směrem k myšlence, že pracovat s radostí mění nejen vnitřní prostředí člověka, ale i společnost jako celek.

Otázka 2: Na jakých projektech v současné době pracujete? Jak vidíte společnost Maturus v budoucnosti?

Pracujeme pro velké korporátní společnosti i pro ty menší. V současné době pracujeme například na grafických návrzích tiskovin pro banky a pojišťovny, výrobě kalendářů, přípravě vánočního katalogu apod. Stále také probíhá tréninkový program. Doufáme, že v budoucnu se bude moci Maturus rozrůst o nové kolegy i klienty

Otázka č. 3: V červnu se vaším hlavním softwarem stal primaTime. Jak vám primaTime usnadňuje práci?

Aplikace primaTime nám pomáhá při kontrole naší pracovní produktivity, pří plánování a organizaci zakázek, ale také při komunikaci s klientem. Díky přehlednému rozvržení aplikace a jejímu snadnému ovládání se nám celkově pracuje o mnoho lépe.

Otázka 4: Otázka na závěr: Jak vám mohou naši čtenáři dále pomoci?

Nejlepší způsob, jak nám čtenáři mohou pomoci, je zadat nám práci. Stačí nám napsat e-mail na adresu produkce@maturus.cz nebo zavolat na telefonní číslo +420 773 188 400.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4