Seznamte se: Webová a mobilní aplikace pro sledování docházky primaERP Attendance



Představujeme vám nový přírůstek do rodiny primaERP - modul Attendance, určený pro snadné a rychlé sledování pracovního času vašeho i vašich kolegů. Vytvořili jsme ho s důrazem na minimální administrativní zatížení všech uživatelů při co nejlepší použitelnosti.

Zadat příchod a odchod je tak možné doslova jedním klikem a odkudkoliv skrze web a mobilní aplikaci. Sledovat lze pracovní aktivity i přestávky, jako jsou návštěva doktora nebo třeba pauzy na kafe či na oběd. Je samozřejmě možné nadefinovat vlastní pracovní i nepracovní aktivity.

Všechna zaznamenaná data se ukládají v cloudu - všichni uživatelé tak mají přístup ke svým denním záznamům i týdenním výkazům. Přímo z aplikace je mohou tisknout a odeslat e-mailem, ať už pro svou kontrolu nebo pro svého vedoucího. O dalších výhodách cloudových řešení, jako jsou bezpečnost a flexibilita, se dočtete v našem článku.

Mezi pokročilými funkcemi nabízí modul Attendance uživatelské role, které podporují různé stupně volnosti sledování času (například zda lze či nelze záznamy editovat zpětně), nebo zámky období, které zamknou možnost upravovat záznamy před konkrétním datem.

Attendance je přirozeně propojený s ostatními moduly primaERPu. S nimi získáte nástroje pro hlubší analýzu docházkových dat v reportech modulu Time Tracking nebo dokonce možnost je ocenit pro jednoduché sledování mzdových nákladů. Moduly Attendance i Time Tracking můžete samozřejmě používat současně - v rámci jednoho účtu tak mohou někteří zaměstnanci jednoduše evidovat svoji docházku, zatímco jiní podrobně sledovat čas na projektech a úkolech pro fakturaci nebo detailnější znalost projektových nákladů.

Zaujal vás náš nový modul? Registrovat se do něj můžete na webových stránkách primaERPu a v našem článku se podívejte, jak nejlépe s Attendance začít.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4