Poznejte primaERP Attendance

Co to je?

Attendance je nový modul aplikace primaERP, designovaný pro snadný záznam příchodů a odchodů zaměstnanců, sledování přestávek a času stráveném na předem definovaných úkolech. Funguje podobně jako klasické „píchačky“ s přidanými prvky time trackingu. Vše je online a dostupné odkudkoli.


Jak to funguje?

Velmi jednoduše. Podobně jako na mechanických „píchačkách“ zaznamenáte příchod kliknutím na zelené tlačítko a odchod kliknutím na červené tlačítko. Pro přestávky a specifické úkoly jsou zde tlačítka umístěné vespod.


Příklad použití: Přijdete do práce a zaznamenáte příchod kliknutím na zelené tlačítko. Jistě se brzy rozhodnete se dát si kávu – kliknete na tlačítko „Kafíčko“. Ve chvíli, kdy se po kávě začnete opět věnovat práci, kliknete znovu na zelené tlačítko „Start“.
Pro zhodnocení celého dne se jednoduše podívejte na Nástěnce na tabulku na pravé straně s denním přehledem (následující screenshot), nebo klikněte na Výkaz – ten můžete vytisknout či zaslat e-mailem svému nadřízenému. Vše se děje automatizovaně, tudíž nemusíte ztrácet čas vyplňováním tabulek.


Povšimněte si prosím, že „Celkový čas“ nahoře, obsahuje jen údaje o celkovém pracovním času. Ve spodní části tabulky pak vidíte, u položky „Celkem“, souhrn zaznamenaného času pro daný den.

Nic složitého, že? Teď už jen začít. Hodně štěstí! J

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4