V novém roce nové funkce!


Nelenivěli jsme ani o vánočních svátcích a připravili pro Vás spoustu užitečných funkcí. Věříme, že Vám usnadní práci a pomohou splnit všechna novoroční předsevzetí.

Nyní je možné zasílat vyúčtování a pracovní výkazy přímo z aplikace! Už není třeba stahovat, ukládat a teprve potom složitě posílat svoje výkazy. Stačí jedno kliknutí a Váš výkaz nebo účet se spolu se vzkazem šitým na míru odešle zákazníkovi nebo kolegovi na zadanou mailovou adresu:



Také jsme pro Vás připravili některé klávesové zkratky, s jejichž pomocí budete moct zaznamenávat čas a provádět úpravy ve svém účtu mnohem rychleji a efektivněji. Jak na to? Pokud na jakékoliv stránce stisknete “?”, zobrazí se přehled klávesových zkratek.


Potom můžete použít jakoukoliv klávesovou zkratku a primaERP vyplní Váš příkaz. Pokud například zmáčknete “tt”, otevře se okno pro záznam času a Vy budete moct jednoduše zaznamenat svůj čas.

Usnadnili jsme i označování úkolů za hotové. Nyní můžete označit jedním kliknutím všechny úkoly vztahující se k projektu a dalším kliknutím je označit za hotové.



Tak neváhejte a vyzkoušejte! Věříme, že oceníte naše nové funkce a vylepšováky!

Váš primaTEAM

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

8 chyb, které způsobují, že nemáme dost času

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime