Novinky primaERP: Lepší přehled o týmu a snadnější výběr projektu a klienta

Vydali jsme novou verzi primaERP, která Vás potěší hned několika novými funkcemi. Značně jsme vylepšili i funkce staré, takže novou aplikaci ocení všichni, kdo chce mít svůj účet perfektně pod kontrolou a rychle s ním pracovat. Majitelé a správci účtu, pozorně poslouchejte!

Kódy pro projekty, klienty a činnosti

Ke svým projektům nyní můžete přiřadit kódy a tím si usnadnit jejich spravování. Tato funkce je užitečná především pro větší týmy nebo pro ty, kdo má řadu projektů se stejnými nebo podobnými názvy. Nastavit kód je velmi snadné:

1. Najeďte kurzorem myši na "SPRAVOVAT" a vyberte "Projekty".

2. Klikněte na zvolený projekt.

3. Do příslušného pole uveďte kód.


Nyní máte svůj projekt označen kódem, což Vám usnadní vyhledávání i zadávání časových záznamů. Stačí jen zadat kód do pole s názvem "Kód".

Přiřazujte záznamy času ke klientům

Už nemusíte vytvářet projekty, abyste mohli zaznamenávat čas. V nové verzi aplikace budete moct vytvářet záznamy času přímo pro klienty.

Nastavte si rozpočet ke svým úkolům

Rozpočet a časový plán nyní budete moct přiřadit i ke svým úkolům. Je to jednoduché! Stačí vybrat ze seznamu projektů konkrétní úkol a kliknout na něj. Rozpočet a časový plán si pak můžete nastavit při tvorbě či editaci úkolu.

Díky této funkci budete moct v seznamu úkolů porovnat zaznamenaný čas nebo peníze ve vztahu k naplánovanému času či rozpočtu.



Kalendář týmu - přehled časových záznamů všech členů týmu

Kalendář týmu umožňuje správci nebo majiteli účtu mít přehled o činnostech členů týmu přímo na nástěnce. Na tuto funkci se mnozí uživatelé už dlouho těšili. Je to skvělý nástroj pro zobrazení množství vykonané práce z hlediska projektů, uživatelů apod.

1. Abyste zobrazili tuto funkci, najeďte kurzorem myši na "NÁSTĚNKU" a z rozbalovacího menu vyberte "Kalendář týmu".


2. Zleva se nachází filtry, které Vám umožní zobrazit potřebné záznamy času (podle uživatelů, zákazníků, projektů, apod.). Stačí nastavit potřebné údaje a stisknout tlačítko "Nastavit".

3. Následně uvidíte grafické znázornění činností členů svého týmu.


Barevné označení projektů na panelu podnětů

Možná už to víte, ale barevné označení Vašich projektů se nyní zobrazuje i na panelu podnětů. To Vám umožní rychle a snadno najít svoje každodenní úkoly.


Určitě jste si také všimli, že naše aplikace je teď mnohem výkonnější a rychlejší.

Aplikaci primaERP ale samozřejmě stále zlepšujeme. Děkujeme, že jste s námi!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4