Nový nástroj, který zlepší týmovou práci!


Vy jste si o něj řekli, my ho vyrobili! Protože evidencí svých činností pochopitelně nemůžeme ztrácet svůj drahocenný čas, myslíme si, že většina z nás ocení jednoduchý a přehledný time tracking. Na základě vašich četných požadavků jsme proto vyvinuli novou funkci a nyní vám ji hrdě představujeme! Z naší aplikace TIME TRACKING jsme převzali to nejlepší a rozšířili ji o nový týmový přehled!



Není žádnou novinkou, že primaERP TIME TRACKING díky možnosti pracovat v rámci jednoho účtu s využitím různých rolí výrazně usnadňuje práci v týmu. Nyní už však není podstatné, jestli pracujete na různých projektech nebo pro různé klienty. Můžete totiž pracovat se svými časovými záznamy různými způsoby a sledovat výkon svého týmu na jednom místě. Není úžasné mít přehled o tom, čemu se váš tým věnuje? Zároveň můžete přemísťovat a upravovat všechny svoje záznamy najednou a tím získat spoustu nových možností. Představme si, například, že jste si omylem vytvořili dva projekty se stejnými názvy a členové vašeho týmu si zaznamenávají svůj čas na obou projektech, což způsobuje potíže a zmatky. Díky nové funkci nyní můžete jednoduše přesunout všechny časové záznamy do jednoho projektu a ten starý smazat. Je to mnohem lepší, že ano?

Obecně vám nová funkce pomůže lépe organizovat svou práci i práci vašeho týmu a tím výrazně šetřit čas. A o to tu přece celou dobu jde. :-)

Týmový kalendář

Týmový kalendář vám dává možnost vidět, čím se zabývají vaši kolegové a na první pohled zjistit, co zvládají udělat za den, týden nebo měsíc. Potom můžete v týmovém kalendáři jednoduše porovnat výkony několika členů týmu, kde je pro lepší orientaci každý uživatel označen jinou barvou. Stejně jednoduše můžete také vyfiltrovat určité informace, které chcete zobrazit v kalendáři.



Týmová tabulka

Řídit svůj tým můžete také pomocí tabulkového přehledu. Zde můžete nalézt časové záznamy pro určitý časový úsek a vybrat informace, které vás zajímají. Velmi užitečná je také možnost seřadit svoje data. Řekněme, že jste se rozhodli zobrazit tabulku podle klienta, což vám umožní určit, který klient vyžaduje nejvíc času, nebo který člen vašeho týmu je nejvíce zaneprázdněný.

Průběžné přizpůsobení struktury vašeho účtu
Ne vždy se podaří od začátku nastavit všechny vaše projekty, úkoly a činnosti tak, aby přesně odpovídaly vaší každodenní realitě - to je naprosto přirozené, přehled o svém čase s námi teprve získáváte. Díky týmové tabulce je možné hromadně přesouvat záznamy mezi projekty, činnostmi apod. Vykázané záznamy tak budete moct snadno uspořádat tak, aby odpovídaly nové struktuře Vašeho účtu.


Pokud jste se ještě nezaregistrovali na primaerp.com, určitě to napravte! Aplikace TIME TRACKING je pro 3 uživatele zcela zdarma, takže se perfektně hodí pro malý tým. Věříme, že ji řádně využijete! :-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

8 chyb, které způsobují, že nemáme dost času

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime