Jednoduchá tvorba a správa vyúčtování

Jednou z hlavních funkcí primaERP BILLING je tvorba vyúčtování pro vaše klienty, což ve spojení s modulem TIME TRACKING výrazně rozšíří vaše možnosti. Čas zaznamenaný v modulu TIME TRACKING nyní snadno převedete na částku ve vyúčtování.

Jak to funguje?

Účet můžete vytvořit pomocí NÁSTĚNKY vyúčtování (více se dozvíte v článku: Skvělá zpráva: Vyúčtování snadno a rychle!) nebo jednoduše klikněte na "ÚČTY" v horním menu a stiskněte tlačítko "NOVÝ ÚČET".
Účet je sám o sobě podobný tomu na papíře, tudíž si snadno představíte výsledek. Vyberete si klienta, a pak už jen vyplníte účet potřebnými daty.



Snadno přidáte časové záznamy z modulu primaERP TIME TRACKING stisknutím tlačítka "+ ČASOVÉ ZÁZNAMY". Nechcete-li využít tyto záznamy, můžete přidat vlastní položky. Postup je přímočarý: jednoduše stiskněte tlačítko "+ RUČNĚ PŘIDANÁ POLOŽKA". Pomocí této funkce přidáte položky mimo časové záznamy, ale přesto je vyúčtujete klientovi.



Možnosti jsou nekonečné.

Jakmile dokončíte sestavování účtu, můžete jej uložit, vytisknout a jste připraveni zaslat vyúčtování klientovi. Všechny vaše účty naleznete v seznamu po kliknutí na "ÚČTY" v horním menu. Jakmile je klient schválí, můžete jim jednoduše změnit status (v tomto případě označit jako kompletní).


Na závěr

Doufáme, že výhod nových funkcí využijete a my se budeme těšit na vaši zpětnou vazbu, abychom mohli pokračovat v dalším zlepšování. 

Začněte účtovat ještě dnes!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4