Vyšší produktivita práce? Software pomůže

Základním principem produktového managementu je zjistit kolik času věnujeme dílčím činnostem a jejich následná optimalizace a organizace vedoucí k vyšší efektivitě.
Tracking time on tablet
Time tracking je možný i na tabletu
Pokud patříte mezi ty iniciativnější z nás, asi už jste si zkusili sepsat týdenní rozvrh alespoň na papír. Tím  jste nejspíše narazili na následující problémy:

1. Na něco jste zapomněli.

2. Obtíže s přesným výčtem času.

3. Nejistota ohledně důležitosti jednotlivých aktivit.


Výše uvedené potíže vám mohou výrazně ovlivnit celou analýzu. Pokud to se sledováním času myslíte vážně, doporučuji uchýlit se k použití primaERP TIME TRACKING, který se o to postará za vás.

Náš software nikdy nezapomene, pamatuje si, co jste mu svěřili a nikdy nelže. Organizace času a jeho měření nikdy nebyly snažší.
Díky funkci generování reportů bude účtování odpracovaných hodin hračkou.

Ukázka sledování času na tabletu
Měřte čas kdekoli
Jakmile si zdarma založíte účet primaERP TIME TRACKING, sestavte si seznam projektů na nichž pracujete a přiřaďte je jednotlivým klientům.

Někomu se zadávání může zdát únavné, ale čas který strávíte prací na seznamu se vám mnohokrát vrátí později. Mimo to se určitě hodí souhrnně vědět, čemu se věnujeme.

Nebojte se investovat svůj čas do základního přehledu činností. Připravte se na změnu o 180 stupňů, jakmile začnete využívat primaERP TIME TRACKING

Nechte si poradit a přemýšlejte, jak budete trávit volný čas navíc.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Uvítejte primaTime, rozlučte se s primaERPem 🙌

Jak vést efektivně tým na home office - Lifestyle s primaTime

primaTime novinky 1.6.1.3 a 1.6.1.4